Фотовиставка в Балтському історичному музеї

В Балтському історичному музеї розпочала свою роботу фотовиставка, присвячена щасливому дитинству юних балтян. На фотопортретах – сотні дитячих облич, які посміхаються від гордості та радості, що поруч найрідніші люди – батьки, дідусі і бабусі, найкращі друзі.
На відкритті виставки були присутні керівники міста та району. Директор музею Петро Ткач запросив балтян відвідати виставку, яка працює в рамках масштабного святкування в громаді Дня захисту дітей.
Балтський міський голова Сергій Мазур відзначив активну участь колективів дошкільних навчальних закладів усієї громади, які брали участь у підготовці експозиції фотовиставки та наголосив: «Найрідніше, що є у кожній людини – це родина. Саме тому ми плануємо організацію дозвілля мешканців нашої громади, враховуючі родинні цінності та зв’язки. Наша балтська громада – це теж родина, велика, сильна, дружня, яка завзято працює та весело відпочиває. Цінуємо нашу сім’ю, нашу землю, наш край, де наше коріння, де найсмачніший хліб та найсолодша вода, де живуть наші батьки та зростають наші діти».
Лише в перший день роботи фотовиставки її відвідали сотні балтян – мешканців громади, які завітали до міста задля участі у святкуванні Дня захисту дітей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.