Микола Томенко: «Рідна країна починається з тебе»

1 квітня до Балти завітав кандидат історичних наук, доктор політичних наук, голова фонду «Рідна країна» Микола Томенко, у супроводі відомого громадського діяча, глави громадської організації «Фонд муніципальних реформ «Магдебурзьке право» Михайла Поживанова та голови Одеського відділення фонду «Рідна країна» Миколи Коновського.
В рамках Вскукраїнської культурно-просвітницької акції «Кобзар єднає Україну» представники фонду «Рідна країна» відвідали Одещину і зокрема Балту, де зустрілися з представниками інтелігенції громади – вчителями-філологами, керівниками та представниками колективів навчальних закладів і громадськості.
Гостей вітали учні та викладачі НВК «Балтська ЗОШ №1-ліцей», які підготували чудовий захід, присвячений Тарасові Шевченку. У виконанні юних до дорослих артистів лунали поезії Кобзаря, музичні твори за його віршами.
Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» безкоштовно передав для шкіл, бібліотек і дошкільних закладів громади низку власних українських просвітницьких проектів, які стануть у нагоді викладачам та будуть цікаві дітям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.