Безпека в громаді – турбота спільна

На разі загальна ситуація в країні невтішна. До глобальних економічних проблем додаються соціальні. Зубожіння населення, погіршення рівня життя громадян, переформування правоохоронних структур сприяло підвищенню рівня злочинності, зростанню напруги в суспільстві.
Аби обговорити та в результаті стабілізувати ситуацію в місті та селах громади, Балтський міський голова запросив на консультативну зустріч представників Балтського відділення поліції, керівників сільгосппідприємств, підприємців, громадських організацій. В ході діалогу були підняті питання безпеки громадян, можливостей поліції, готовності громадськості взяти участь у процесі наведення правопорядку в громаді.
Розмова відбулася конкретна, усі присутні мали можливість висловити свою точку зору та запропонувати можливі по суті варіанти подолання проблем. Зішлися в спільних позиціях: порядок наводити потрібно, із правоохоронних органів вилучати корумповані елементи, відновити громадське патрулювання, встановити камери спостереження на території громади.
І головне: звернути увагу на поведінку в громадських містах і у вечірній час підлітків та молоді, долучити до співпраці батьків та педагогів.
Крапку в справі, зрозуміло, ставити занадто рано, але є розуміння проблеми та потроху створюється підгрунтя задля її вирішення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.