1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

Напередодні Великого Свята Перемоги Балтський міський голова Сергій Мазур привітав ветеранів громади. Особисто завітав до балтян Катерини Груценко, Семена Ковінька, Катерини Желтової, а також Павла Струби в с.Козацькому, Володимира Люшнівського в с.Гольма. Сивочолі, вони, маючи досить великий багаж років за спиною, не втрачають оптимізму та сили духу.
«Вклоняємось вам, дякуємо за подароване життя, зробимо усе можливе, аби покращити умови життя ветеранів, їх забезпечення», — каже міський голова. Міською радою розроблені заходи щодо опіки ветеранів, передбачено їх певне забезпечення, і головне, чого найбільш потребують люди похилого віку – увага та турбота.
І хоча, як і раніше, «не старіють душею ветерани», але роки беруть своє. «Нас залишилися невеличка горсточка, — каже Катерина Юхимівна Груценко, — ми вже почуваємось іноді слабкими, але для нас важлива Ваша увага, Ваша повага».
У травневі святкові дні до кожного ветерана Балтської ОТГ завітали представники міської ради, з привітаннями від імені міського голови та мешканців громади, квітами, подарунками та солідними продовольчими пайками.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.