Балтська громада буде однією з успішних в країні

За запрошенням секретаріату Кабінету Міністрів та особисто прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, Балтський міський голова Сергій Мазур взяв участь у робочому візиті Володимира Борисовича до Одеси. «Був дуже насичений графік роботи, але хочеться відзначити, що прем’єр-міністр відвів окремий час задля спілкування щодо руху реформи децентралізації в Балтській громаді. Обговорили проблеми і досягнення децентралізації, і Володимир Борисович дав доручення працівникам міністерств надати допомогу по окремих питаннях», — прокоментував зустріч в Одесі Сергій Мазур.
Інтернет-ресурси вже розповсюдили інформацію, щодо підреслено схвального висловлювання Володимира Гройсмана стосовно Балтської ОТГ: «Зверніть увагу на цю громаду. Ця громада буде однією з успішних в країні». «Приємно чути таку високу оцінку від керівника такого високого рангу, — стримано посміхається очільник громади Сергій Мазур, — але я розцінюю таку думку в першу чергу як бонус довіри. І поєднавши власні зусилля, підтримку людей та суттєву допомогу «зверху», безумовно, досягнемо найвищого результату».
Чутки щодо підвищення по кар’єрним сходинкам Сергій Сергійович спростував: «Дійсно, були привабливі пропозиції щодо підвищення, але я залишаюсь працювати на чолі громади. Тому що перед моєю командою та мною стоять непрості, але дуже важливі завдання. І ми обов’язково їх виконаємо – усі разом».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.