За досвідом до Балтської громади завітали колеги із сусідніх районів та областей

До Балтської громади завітали колеги із сусідніх районів та областей – знову за досвідом управління. Районні, міські, сільські ради та райдержадміністрації в особі керівників та начальників окремих управлінь, відділів, підрозділів із Скадовська (Херсонська область), Ананьїва і Любашівки (Одеська область), Нова Одеса і Веселинівка (Миколаївська область), Долинська (Кіровоградська область) уважно слухали виступи балтян.
Балтську управлінську команду представляли перші особи: Балтський міський голова Сергій Мазур, заступники міського голови Едуард Рабінович та Валерій Желіховський, секретар міської ради Тетяна Матлашевська, начальник фінансового управління Леся Паламарчук. Розмова торкалася питань децентралізації, проблемних зон правової площини, створення ефективної системи виконавчих органів громади, планування її розвитку, налагодження співпраці з депутатським корпусом, розвитку фінансової системи, вирішення питань соціальної політики тощо.
Зустріч пройшла у форматі діалогу. Спектр тем був досить широкий та відкритий для обговорення. За думкою колег, подібний обмін досвідом грає значну роль у формуванні моделі громади – йти по шляху, який вже пройдений, значно легше, — зокрема відзначили гості.
Сподіваємось, що практичний досвід, який вже накопичений в Балтській громаді, станет в нагоді і іншим керівникам, громади яких рухаються курсом децентралізації.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.