Результати візиту делегації Балтської громади до Польщі

За результатами візиту делегації Балтської громади до Польщі в Балтській міській раді відбулася робоча нарада. За думкою Балтського міського голови Сергія Мазура, балтяни активно працювали увесь час знаходження в Польщі, отримали безцінний досвід в площині проведення та ефективності реформи децентралізації.
Працівники соціальної сфери мали нагоду побачити в дії роботу колег – медиків, освітян, фінансисти – ознайомитися з відповідною польською системою, аграрії цікавилися сільгоспвиробництвом.
Доброзичливо приймали польські глядачі виступ балтських артистів під час концертної програми Свята Врожаю.
Члени делегації поділилися своїми враженнями від поїздки, відзначили головні моменти побаченого з точки зору професійного ставлення.
«Але головне, що надихає нас на подальші українсько-полські стосунки, — підписані 2 договори про співпрацю, в яких оговорені напрямки діяльності», — повідомив Сергій Мазур. – Маємо чітке бачення щодо відвідування Польщі представниками управлінської команди, депутатського корпусу міської ради, культурної сфери, підприємцями, освітянами, медиками, спортсменами, громадськими активістами, учнівською молоддю».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.