«А хто не буде брати – того відключимо газ…»

Приблизно за таким комедійного кіносюжету надходить командування російських окупантів на Донбасі. Тільки справа не в лотерейних білетах, а в систематичних грошових поборах командирів з підлеглих бойовиків на так звані «представницькі заходи».

А хто не здає – залишається або голодним, або без «бойових» грошових надбавок, або довше запланованого на передовій.
Це підтверджує Цензор.НЕТ с посиланням на Главное управління розвідки Міноборони України, повідомляючи, що 16 липня військовослужбовці «3-ї окремої мотострілкової бригади» (Горлівка) «1-го армійського корпусу» (Донецьк) Збройних сил РФ, що знаходяться на передових позиціях, висловили відкрите невдоволення регулярними поборами з боку командування бригади і відмовилися здавати «на представницькі заходи» по 3 тис. російських рублів щомісяця.

У свою чергу, командування залишило «бунтівне» підрозділ без гарячого харчування і погрожує продовжити термін перебування на передовій.15 липня військовослужбовці «7-ї окремої мотострілкової бригади» (Дебальцеве) «2-го армійського корпусу» (Луганськ) відмовилися в черговий раз збирати кошти на лікування тяжко поранених товаришів по службі, оскільки вважають, що належне лікування поранених — прямий обов’язок командування.

За відмову більшості особового складу бригади здати кошти на поховання колишнього командира, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва (знищений 3 липня під Харцизькому, похований 7 липня без військових почестей на кладовищі Благовєщенська в Амурській області РФ) командування «2-го армійського корпусу» на 2 місяці залишило без військових грошових надбавок за участь у бойових сутичках.

По матеріалам Iнтернету

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.