На окупованій Луганщині ватажки терористів вчать місцеве населення фізично протистояти миротворчим силам

Про це інформує http://obozrevatel.com з посиланням на прес-службу Главного управління розвідки МО України. При цьому основними тематичними напрямками бойовиками позиціонуються захоплення транспорту і силове протистояння збройної миротворчої місії.
Зокрема, 19 липня поточного року в р. Луганськ заплановано проведення показового тренування на тему: «Беззбройна протидія вторгнення міжнародної збройної місії».

Планом заходу передбачається демонстрація різних ситуацій при зіткненні мирного населення з озброєними миротворцями і можливі варіанти їх вирішення.

Під керівництвом російських інструкторів жителі міста відпрацюють: способи блокування та захоплення транспорту; розмежування мирного населення і збройних груп; звільнення парламентарів; роззброєння військовослужбовців миротворчого контингенту тощо.
За даними розвідки, особлива увага буде приділятися питанням фото — і відео-фальсифікації доказів насильницьких дій миротворців проти громадян і психологічному впливу на озброєних співробітників місії.
Очікується, що тренування буде використана для демонстрациинегативного ставлення населення до розгортання збройної поліцейської місії на території тимчасово окупованих територій східного регіону України.

За матеріалами Інтернету

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.