Дитячий фестиваль «Перлинки рідного краю» (2017 рік)

Щороку фестиваль дитячої творчості «Перлинки рідного краю» збирає юні таланти Балтщини. Продемонструвати свої здібності можуть як міські, так і сільські діти.
Феєрія костюмів, танцювальних фантазій, різноманітних казкових героїв була представлена цього року на фестивалі. Балтські «перлинки» із насолодою «розповідали» дорослим про свої мрії, посміхаючись сонечку, глядачам та мамам, які з любов’ю спостерігали за своїми маленькими артистами.
Творчі колективи дитячих садочків Балтської громади, Балтського району та міста Балти взяли участь у фестивалі «Перлинки рідного краю» — 2017, а також вихованці Садочку раннього розвитку «Ладушки» зі своїми чарівними матусями, молодші групи хореографічної студії «Фаворит» та зразкового ансамблю «Балтська зірочка».
Усі учасники фестивалю отримали приємні подарунки від організаторів святкового заходу, подяки, золоті тріумфальні статуетки, солодощі, та – головне! – власну хвилю слави під оплески доброзичливих глядачів.
Як відзначив Балтський міський голова Сергій Мазур, «Перлинки» вкотре продемонстрували величезний творчий потенціал нашої громади, високий рівень організації, оригінальний підход до виховання дітей з боку наставників: «Другий рік поспіль фестиваль відбувається на центральній сцені в міському парку, де кілька годин ми бачимо і відчуваємо серцем казку дитячих мрій і фантазій, де можемо повернутися у дитинство і згадати перший віршик, перше кохання, перші хвилювання. «Перлинки рідного краю» — це унікальний проект, в якому дитинство повертається, мрії збуваються, а казки оживають!»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.