Фестини для родини

Фестини для родини – чудове дійство на свіжому повітрі, у мальовничому куточку нашого міста зібрало чимало сімей балтщини для того, щоб у великому родинному колі громади гарно розважитись, поспілкуватися і щоб кожен з присутніх на святі ще раз впевнився у важливості і тій радості, яку дарує спільний сімейний відпочинок!
Попри те, що День родини у нашій країні свято відносно молоде, щорічно його відзначають все більше і більше українців. Весело, яскраво відсвяткували день родини в Балтській об’єднаній громаді.
Дорослі і діти в цей день чудово провели час разом: брали участь в конкурсах, спортивних змаганнях, малювали, хлопчаки запускали в небо повітряних зміїв, дівчатка бавились разом з аніматорами, фотографувалися, а коли сонце закотилося за обрій, полинули в небо бажань небесні фонарики, несучи з собою заповітні мрії малечі та батьків.
Втім, як би не було, щасливі миті близьким людям варто дарувати щодня. А День сім`ї – лише черговий привід згадати, що поруч з нами ті, хто надихають і вміють по-справжньому любити.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.