Балта. День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність, попри потужні натиски багатьох агресорів, і посісти гідне місце серед світових культур.

Але сьогодні російський агресор вбиває не лише наших людей, нищить не лише наші міста і села, а й нівечить культуру, мистецтво, слово, розграбовує музеї та осередки культури. Нині у запеклій кровопролитній боротьбі ми відстоюємо не лише територію, не лише життя українців, а й нашу культуру, бо українська культура – ще одна потужна зброя проти російських загарбників.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять творчі колективи, майстри народного мистецтва та аматори сцени чия самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, цікавими творчими проєктами та невичерпною енергією. Пропунуємо і вам, шановні глядачі, з нагоди свята ще раз насолодитися незабутніми виступами художніх та творчих колективів Балтщини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

(с) ТРК "Балинформкомпания" 2016 г.